keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren atc-vaihto #12

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää! Meidän toinen kissa taisi vähän pelästyä viime yönä raketteja, kun piti sitten minua hereillä nuolemalla hiuksiani ja kyhnäämällä koko ajan kyljessä :) Mutta asiaan... Askarteluvuoren haasteessa ensimmäisen kortin aiheena oli mies. Kävi niin, että mulla oli todella hyvä miehen kuva, mutta se katosi! Ja ajatus koko kortista piti laittaa uusiksi. Kesällä kävimme ohikulkumatkalla Kerimäellä ja siellä oli kirkossa todella hieno vanhojen vaivaisukkojen näyttely. Tämä puu-ukko on yksi niistä. Ja kai tämä kelpaa miehen kuvaksi.
Toisen kortin aiheena oli eläin ja lisäksi kortin piti olla mitoiltaan puolikas atc. Jatkoin tuota puuteemaa ja tässä mönkii jotain koppiksia puunrungolla ehkä.
Kummankin kortin taustassa on akryylivärejä ja kuvio on leimattu. EDIT. Vaihdossa sain Esterin mieskortin ja Täti Punaisen puolikkaan kissakortin. Ja mukana tuli vielä Viken uuden vuoden tervehdys-kortti "Ennen pitkää tässä kyllä läkähtyy". Kiitos! Ihania ovat kaikki! Vikelle erityiskiitos vaihdon järjestämisestä!

5 kommenttia:

Ester kirjoitti...

Kivoja kortteja :).

Mervi P. kirjoitti...

Kiitos Ester!

Ansku kirjoitti...

Nämä on hienoja.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos ötökkä kortista. Ihana.

Mervi P. kirjoitti...

Kiitos Ansku ja RaijaAnnikki!