maanantai 12. lokakuuta 2009

Ennen luntaViikonloppuna oli aurinkoista, joten ulkoilimme metsässä ja leikkipaikalla. Kuopus paineli metsässä kovaa vauhtia, eikä olisi halunnut pois ollenkaan.

Tämä on harvinainen kuva hymyilevästä kuopuksesta keinussa, koska yleensä hän ei pidä keinumisesta ja haluaa heti pois. Kummitäti T:lta saatu lämmin kypärämyssy on ollut kovassa käytössä; pitäisi vain keksiä jotain nättiä tuon mainostekstin peitoksi. Ehdotuksia?


Välillä veljekset halailevat ja pussailevat toisiaan kovasti - onneksi niinkin, kyllä ne sitten jaksavat kinastella ja tapellakin.

2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

No onhan se mainosteksti mutta jos ei sitä ajattele niin ihana pilttihän tuo on. Meillä sama juttu, keinu ei kiinnosta paitsi silloin kun isommat pelaavat vieressä keinupehvistä niin ehkä silloin pieni kuvittelee olevansa pelissä mukana ja kiikkuu mielellään. Ja muuten, tänään saivat kurpitsat (kirpeät tai makeat) meillä puukosta ja nyt loistavat ihanasti kynttilät sisällään pimeässä illassa.

Mervi - kirpeä kurpitsa kirjoitti...

Voi että kurpitsat ovat varmasti ihania! Toivon, että ehkä ensi kesänä saisin minäkin kasvatettua edes niitä koristeversioita :)