tiistai 29. syyskuuta 2009

Yksinoloa

Omituista olla yksin kotona.
Pojat ovat isänsä kanssa Mammulassa. Olen ollut vähän töissä ja piipahdin kirjastossa ja kirpparilla ja nyt tyhjässä talossa... jos kissoja ei lasketa.
Tuntuu siltä, että pitäisi tehdä nyt ne kaikki hommat, joita ei voi tehdä poikien läsnäollessa. No, eivät ne ole todellakaan mitään K18 - kamaa, vaan lähinnä sellaisia etsintöjä eri kaapeista, joita ei voi avata, kun lapset ovat heti sorkkimassa kaikkea ja haluavat ottaa käyttöönsä kaikki MINUN tavarani (kuten kynttilät, paperit, askartelutarvikkeet jne.). Ommellakin haluaisin, yksi paita kuopukselle on kesken... Siivota en kyllä aio! Ehkä juon kahvia ja vain olen.
Leppoisaa syyspäivää! ;)

2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Voi ihanuutta, toivottavasti nautit. Meillä eletään kummallista aikaa, itse toivoisin yhä lisääntyvää irrottautumista, taapero tuntuu kiinnittyvän entistä tiukemmin. Olen väsynyt, kyllästynyt ja pinna kireällä, jippii.

Mervi - kirpeä kurpitsa kirjoitti...

Olen huomannut samaa, kuopus on erittäin kiinni minussa ja kapinoi mm. jos isänsä nukuttaa hänet. Ja esikoisella on taas "oidipaali-vaihe" eli hänkin liimautuu minuun... Kireys ja oman tilan haikailu - tuttuja tunteita minullekin. Yritän ottaa kaiken irti pienistä yksinolohetkistä (yleensä niihin valitettavasti liittyy suklaa ja kirjan lukeminen eli mitään "järkevää" en saa aikaiseksi). Voimahalaus sinulle Meri! Yrietään jaksaa!