maanantai 2. tammikuuta 2017

Wanderlust 2016

 Osallistuin viime vuonna Wanderlust 2016 -nettikurssille. Joka viikko tuli ohjevideo, joista osan tein, osaa en ehtinyt/jaksanut,vaikka kaikki videot katsoinkin. Parasta näissä ohjevideoissa oli se, että oppi uusia tekniikoita ja värien käyttöä. Ja keskeneräisyyden ja katoavaisuudenkin ajatuksia :) Oli myös hienoa nähdä tunnettujen ja ei-niin-tunnettujen taiteilijoiden työskentelyä. Mukana oli myös paljon omien art jornalien tekoa ja kierrätysmateriaalien käyttöä, mikä laajensi hienosti kokonaisuutta.

Alla joitakin ohjeiden mukaan tekemiäni töitäni. Osa mielestäni onnistui mukavasti, mutta osasta jäi epäonnistunut olo - tai ehkä sellainen olo, ettei tämä ole sitä, mitä haluan tehdä. Ne olivat kuitenkin arvokkaita kokemuksia ja matkoja myös itsensä tuntemiseen. Osa töistä on myös jäänyt kesken, mutta toivon, että saan jatkettua ne valmiiksi jossain vaiheessa.Leslie Woodin ihana tunti akryylimaaleilla Alice in Wunderland vaihtui minun työssäni Wanderlandiksi.
Stephanie Schutzen tunnilla toukokuussa käytettiin vesivärejä: Thoughts of a better world.
Flora Bowleyn brave intuitive painting ei ollut minun juttuni, vaikka miten yritin heittäytyä, niin ei tästä mitään tullut...
Jokaiseen neliöön oli tarkoitus tehdä eri tekniikalla pieni työ - kaksi tehty, loput odottavat otollista hetkeä.


Huhtikuussa Mystelen tunti Connection. Ihana tunti, tästä jäi hyvä mieli, vaikka oma työ näyttää vähän ontolta.

Rachel Craigin tunti sisälsi paljon leimailua - tykkäsin!

Rachel Uristan kanssa kokeiltiin pastelliliituja ja kyniä.Koko vuoden kesti One collage-haaste, jossa työhön lisätiin ohjeen mukaan, vähitellen kaikkea ja....
.... lopulta kaikki peitettiin ja työhön kiinnitettiin vain talteen otetut tekstit. Opetus: kaikki on katovaista, mutta  nauti silti prosessista.

Tälle vuodelle en ole ottanut mitään kurssia. Ajattelin tehdä näitä vanhoja, keskeneräisiä töitä ja ehkäpä osallistua jollekin live-kurssille.
Hyvää ja luovaa vuoden 2017 alkua kaikille!

1 kommentti:

Jaana H-V kirjoitti...

Oi, onpa hienon näköisiä sivuja! Hyvää alkanutta vuotta!