keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Albumiringin 2. sivu

Ringin emäntä Anu-Riikka oli keksinyt bingo-ruudun toisen sivun teemaksi. Valitsin kiillettä-kerroksia-piirros/leimakuva -suoran. Tein sivun Ansun albumiin, ja halusin jotenkin jatkaa hänen ensimmäisten sivujen tarinaa. Ensimmäisessä sivussa väritys ja kuviointi toistaa hieman Ansun jälkimmäistä sivua.
Mutta seuraavan sivun maailma lähtikin jonnekin meren pohjalle... Välillä tuntuu, että nämä työt elävät omaa elämäänsä ja ne saattavat muuttua täysin toiseksi, mitä oli ajatellut. Käykö kenelläkään muulle näin?
Albumi lähtee täältä jatkamaan kierrostaan Enkulille päin, kunhan pääsen postiin (äkillinen sairaus iski, mutta eiköhän tämä tästä).

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mielettömän upeat sivut. Minä käytin elämäni ekaa kertaa omistamiani mömmöjä. Tämä on kivaa. Minäkin lähetin kansioni etuajassa eteenpäin. En uskaltanut jättää jouluksi.

ansu kirjoitti...

Kyllä se niin on että nämä sivut syntyvät, vaikka miten ajattelee tätä niin ja näin niin lopputulos voi olla aivan jotain muuta.
Minulla on täällä albumisuma. Olen harrastellut pääasiassa lääkäreissä ja päivystyksissä istumista vuoroin isän ja vuoroin äidin kanssa. Odotan kuitankin pienellä kauhulla ja suurella innolla albumienne aloittamista.
Mömmöt hukassa ja silleen, isäni muuti yllättäen luokseni joten jouduin siirtelemään askarteluosastoni toisaalle. Luulen kyllä että jotain jostain löytyy sivujenn "suttaukseen".
Mukavaa on kyllä tehdä...

Mervi P. kirjoitti...

Kiitos Enkuli!
Ansu, ikävä kuulla vanhempiesi sairastamisista. Albumit syntyvät sitten omalla ajallaan, kunhan ehdit.

Susanna kirjoitti...

Upeat sivut olet tehnyt! Pikaista paranemista sinne ja joulurauhaa!

Anu-Riikka L kirjoitti...

Aivan upea tämä sivu. OOttek kyllä nii taitavia. :)