sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Etelänmatka

Lasten syntymän jälkeen emme ole juurikaan matkailleet, kesäisin hieman kotimaassa, mutta ei etelän lomia tms. Toisaalta Mies enkä minä ole kumpikaan rannalla makailijoita, vaan olemme halunneet kierrellä ja nähdä ja kokea matkoillamme kaikkea uutta.
Nyt olemme varanneet matkan tai no oikeastaan majoituksen. Kyllä, rantaloma, mutta ei ehkä aivan sellainen kuin useimmilla on mielessä... Katsokaa itse :)
Toivon, että maaliskuun loppuun mennessä lumitilanne helpottaa ja kulkeminen myös. Jotta lomalla voisi tehdä muutakin kuin palella ja kahlata hangessa... Vaikka olisihan se loma sekin (positiivisuutta väännettävä väkisin).

3 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

VAU! Kuulostaapa todella upealta!
Ihanaa yhteistä lomaa teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta tuntuu, että tuosta reissusta jää mahtavia muistoja teille kaikille! Tosi upeeta!

Anonyymi kirjoitti...

Siis toi edellinen anonyymi oli Nuppu :)Kun mä en oikein osannu käyttää tätä... You know me! Mä äsken hipelsin meidän viime etelänmatkalta (viime keväänä espanjassa) tuomia kiviä ja muistelin L.O.M.A.A. Oikeastihan se on just niin, että on melkein aivan sama, missä sitä aikaa viettää kunhan saa olla yhdessä perheen kanssa. Sitä ei aina meinaa muistaa tässä arjen hässäkässä ja pyörityksessä! Nuppu