maanantai 28. joulukuuta 2009

Vika viikko

Rauhaisa ja mukava joulu takana!
Riisipuuroa, kalaa, peruna- ja bataattilaatikkoa (anopin tekemiä, nam) ja tietysti suklaata ja pipareita mässytetty ihan riittävästi. Lapset iloisia lahjoistaan (tai ainakin esikoinen, kuopus ei ihan ymmärrä juttua vielä, vaikka leluistaan pitääkin).
Esikoinen sai pukilta kyllä ihan yllätyslahjan - kameran! Ja onkin sitten kuvannut ahkerasti ja kaikkea! Kuvat ovat olleet minusta hyviä ja niissä on ollut kivasti erilainen perspektiivi ja tunnelma kuin aikuisten ottamissa. Aikuisetkaan eivät jäykistele yhtään, kun 5-vuotias kuvaa, joten ilmeet ja asennot ovat rentoja ja aitoja.


Enää viikko kotielämää ja sitten alkaa meikäläisen työvaihe. Katsotaan, miten saamme arjen pyörimään miehen kanssa, kun osat vaihtuvat. Odotan mielenkiinnolla :)

Kuvat ottanut: Esikoinen

6 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Tsemiä Mervi. Täällä ollaan samoissa lähtökuopissa, hirvittää, jännittää, surettaakin... Kyllä on taas maailma pelastettu vuoden alusta lähtien, kun on kaks näin upeaa ammattilaista kentällä!
ps. ihanat kuvat

Mervi P. kirjoitti...

Tiedätkö mua alkoi melkein masentaa, kun yksi työkaveri sanoi, että mua jo odotetaan kovasti, kun mä oon niin rauhallinen. Täh? Mikä hulabaloo siellä nyt sitten on? Ja mistäs tietävät, vaikka musta olis kahden vuoden aikana sukeutunut levoton, pälpättävä ja riidanhaluinen?? Mutta samoja tunnelmia käyn läpi kuin sinäkin Meri. Maailman pelastumisesta en kyllä tiedä... :)

Meri kirjoitti...

Niin, yritän parhaillaan harjoitella sellaista lauhkeaa hymyä niihin tilanteisiin kun sijaistani muistellaan kaivaten. Vaikka kaikki ovat oikeasti kivoja ja mukavia ihmisiä niin onhan se aina vähän kiusallista, siksi haen sellaista aikuisen ymmärtävää ilmettä.

Mervi P. kirjoitti...

Hyvä idea! Alan harjoitella samaa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Toivotan oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2010!!!

PiKo kirjoitti...

Iloista ja riemukasta tulevaa vuotta!
Tsemppiä työmaalle palaamisen kanssa!

Voi hyvin ja niineespäin, kaikkea ihanaa teidän koko köörille!