tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukuuta

Pimeää ja vesisadetta ulkona, mutta sisällä kynttilät palavat ja piparit maistuvat! Esikoisella ollut parempi päivä, varsinkin kun aamulla sai avata lego-kalenterin ekan luukun ja sieltä tuli itse merirosvokapteeni Punaparta. Kuopus sai tontun yllätyspussista pienen koiran, jota hän sitten piilotteli minun puseroni sisään (?)
Yritin myös ottaa pojista jonkinlaista jouluisaa kuvaa kummeille yms. lähetetettäväksi, mutta ensinnäkin valon vähyyden takia kuvista tulee tylsiä ja toiseksi herrojen paikoillaan pysyminen on aika haasteellista. Siispä luovutin... tällä erää (valoisaa hetkeä tai langon hyvää kameraa odotellessa). Tässä paras otos kaikista surkeista:


2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Voi noita tonttu-ukkoja. Tiedätkö miksi blogiasi on kiva lukea? Täällä on aina niin rauhallista ja tasapainoista. Välillä kiehuu yli, kenelläpä ei, mutta asiat löytävät ratkaisunsa ja rauha palaa maahan. Täällä tulee aina turvallinen olo, että maapallo rullaa radallaan ihan niin kuin pitääkin. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

Mervi P. kirjoitti...

Kiitos Meri kannustavista sanoistasi! Välillä tosiaan on rauha ja tasapaino hukassa, mukava kuulla, että olen saanut välitettyä sen, että elämä jatkuu ja aina tulee se aurinkoinen päivä, mm. tänään :)