keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Neuvolaa


Eilen kuopus oli 1,5 -vuotis neuvolassa ja lääkärintarkastuksessa. Eipä siellä ihmeitä tullut esille, poika kehittyy ja kasvaa hyvin (on hieman keskivertoa isompi). Sai samalla MPR- ja kausi-influenssarokotteet. Sitä pandemiarokotetta vielä harkitsemme, vaikka taidan kallistua sen ottamisen kannalle, jotta tauti ei täydellä voimalla iskisi pieneen.
Esikoisella oli pari vuotta sitten A-virusinfluenssa, joka veti hänet aivan veteläksi ja hän lopetti syömisen ja juomisen. No sairaalaanhan siitä jouduttiin, mutta onneksi kunnon nesteytyksellä poika virkosi nopeasti, mutta säikäytti kyllä meidät vanhemmat, varsinkin , kun aluksi epäilivät aivokalvontulehdustakin. Ja täytyy sanoa, että sairaalan lastenosastolla eristyshuoneessa 4-vuotiaan kanssa, itse 7. kuukaudella raskaana olevana olo ei ollut herkkua...
Mutta toivotaan, ettei taudit pahasti nyt jylläisi :)
Terveydentäyteistä viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Nicole kirjoitti...

Onhan se vaikeaa tietää, jos pitäsi ottaa rokotetta tai ei, ja ainakin täällä tilanne on se, että rokote on vain tullut ensimmäiseen riskiryhmään vielä...Olen kuitenkin enemmän kyllä, kuin ei-kannalla.
Kiva, että olet mukana arvonnassani ja mukavaa viikonloppua!