sunnuntai 9. elokuuta 2009

Arvonnan tulos ja käsitöitä


Hyvää huomenta! Arvonta olikin helppo suorittaa, sillä osallistujia oli tasan kaksi! Ja tattadaa: voittajia ovat ahkerat kommentoijat Meri ja Piuku!! Palkintona he saavat molemmat "vihreän paketin" (kuva yllä) eli maatuska- ja vihreää kangasta sekä pellavan väristä puuvillakangasta, nappeja ja pari puujuttua (tiedän, että te osaatte näistä jotain tehdä...) Onnea! Lähetän paketit piakkoin!

Sain valmiiksi pari päivää sitten nuo neuvolakortin kannet. Vanha ompelukone vähän ryttyili paksummissa kohdissa, joten sauma vähän vinksahti, mutta en jaksanut purkaa ja aloittaa alusta. Ehkä teen uudet ja yritän parantaa tulosta...

Esikoinen halusi, että teen hänelle "pahiksen" ja piirsi mallinkin. No tällainen siitä tuli - piirrosmalli vierellä. Pahiksen nimi on kuulemma "Hölmö hilavitku"


Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

3 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Ihanaa, voitto lämmittää tällaista vatsataudin runtelemaa mammaa. Mutta kävijälaskurisi ei kyllä tikitä pelkästään mun käynneistä, piipahdan yleensä vain kun olet päivittänyt uutta. Sulla on ehkä ujoja lukijoita. Sen parempi, oli niin lystiä VOITTAA!

Mervi P. kirjoitti...

Voi, parane pian Meri! Voitto tulee piristämään ehkä jo huomenna, tiistaina.
Niin, olen itsekin noita "ujoja lukijoita", kommentoin harvoin muissa blogeissa, mutta kaikki ovat tervetulleita täällä piipahtamaan!

PiKo kirjoitti...

Kiitos ihan valtavasti, mä en kerennyt ees sulle tänne ilmoittaa kiitollisuudestani! toi maatuskakangas on ihan mahtavaa!

Sitäpaitti, pahis on tosi hieno!!!