sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kierrätyskekkerit

Eilen vietimme meillä muutaman ystävän kanssa kierrätyskekkereitä. Nähtävästi alkuperäisidea on lähtöisin Amerikoista "Swap parties" - nimikkeellä. Itse luin niistä jostain naistenlehdestä jo viime vuonna ja ajatus jäi kytemään.
Tarkoitus on siis luopua tarpeettomista vaatteista tai tavaroista ja mahdollisesti saada itselleen jotain tarpeellista ja mukavaa. Ilmaiseksi.

Mielestäni meillä tavara kiersi hyvin ja jokainen sai jotain mieleistä matkaansa. Minä löysin mm. ihanan tunikan ja paidan ja esikoinen sai pikkuautoja ja nuken syöttötuolin, turvakaukalon sekä hoitopöydän/ammeen (yllättäen ne alkoivat vedota häneen kovasti ja nalle on nyt saanut hellää ja vauhdikastakin hoitoa).
Kuopukselle sain suloisen hatun, jota hän piti mielellään päässä sisälläkin. Tänä aamuna tosin huomasin, että hän kävi sitä hieromassa kissanpissa-astiaankin, joten hattu on nyt hetken pois käytöstä...

Kiitos kävijöille ja otetaan joskus uusiksi!

1 kommentti:

Meri kirjoitti...

Kiitos itsellesi, oli kiva käydä. Emmukka ilahtui kovasti kaulakorustaan, tulikin sopivasti lohduksi kun meillä on vähän kanisuruja. Itse kävin uusissa housuissani tänään äänestämässä!