perjantai 20. helmikuuta 2009

Sitä ihtiänsä...

Kuopus tekaisi kakat vaippaan. No siinähän ei ole mitään erikoista. Otin vaipan pois, ja valmistauduin lähtemään pesemään pienen peppua. Samalla ajattelin, että olipa pieni kakka. Olisi pitänyt siitä jo arvata, että jatkoa seuraa... Sillä se "kunnon kakka" oli vasta tulossa ja se päätyi kodinhoitohuoneen lattialle. Noh, peppu pestiin ja aloin siivoamaan lattiaa. Ja enkös vain jättänyt kuopuksen vaipatta, vähän ilmakylpyjä nauttimaan... Seuraava kakka päätyikin eteisen matolle. Oikeasti. Ensijärkytyksen jälkeen pystyin vain nauramaan!
Tästä tapahtumasta ei sitten ole kuvaa... =D

2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

Hih kakkajuttuja.

Mulla petti teholla ihan kokonaan pokka; meidän poika tapasi kastella avaruuskapselinsa ihan täysin- Naapurin vauva veti paremmat.
Sen äiti oli vaihtamassa vaippaa, peppu vauvalla oli kapselissa paljaana. juuri kun äiti nosti vauvaa jaloista, siltä pääsi ihan järjetön paukku kera kakkojen: ne kakat läsähti suoraan avaruuskapselin lasille.

Sitten nauroi koko tehon väki- ei ollut muuten ainoa kerta kun jollekin kävi niin. Aikamoisia kakkapistooleita nää lapsukaiset!!!

Mervi P. kirjoitti...

Kyllä! Se teidän isännän kaasunaamari tuli aivan tarpeeseen ;)
Vielä pitäis olla sellanen sairaalan suihkuttajan essu...
Meillä kuopus latasi parikuisena samaan tapaan kuin teidän naapuri: jalat kun nosti ylös, tuotokset lensi mun paidalle.
Ja sitten naurettiin ja pestiin pyykkiä!